BeSafe iZi Up X3


BeSafe iZi Up X3 е столче за кола одобрено съгласно ECE R44/04 в групи 2 и 3, предназначено за деца с тегло от 15 - 36 кг. (приблизително от 3 до 12 години) с монтаж в посока на движението в комбинация с 3 точков автомобилен колан. 

BeSafe iZi Up X3 е детска седалка съчетаваща иновации, дизайн, качество, удобство на ползване и максимална безопасност.  

За да осигури максимална странична защита BeSafe iZi Up X3 е оборудван и със система за допълнителна странична защита SIP, която се осигурява чрез дълбоки стени изпълнени с EPS пяна.

sip

За улесненине на монтажа и повишаване на стабилността в автомобила детското столче за кола BeSafe iZi Up X3 е в комплект с коланче за фиксирането му в автомобила.

За да отговори максимално на изискванията за безопасност и за да гарантира правилен маршрут на автомобилния колан BeSafe iZi Up X3 е без подлакътници, а височината на маршрутизатора за раменния колан се регулира автоматично с регулиране на височината на детската седалка.

BeSafe iZi Up X3 е детска седалка която расте с детето и е с много дълъг период на ползване. За разлика от други детски седалки iZi Up X3 се ползва с облегалка до пълната възраст за която е нужно столче за кола. Височината на столчето за кола може да бъда променяна и когато детето е в него.

grow

Комфортът на пътуване при детската седалка BeSafe iZi Up X3 се осигурява от 2 допълнителни позиции за регулиране на седящата част, като по този начин се променя ъгъла между облегалката и седящата част на детската седалка и се осигурява максимално легнало положение. Детето има възможност само да определя позицията за път и почивка посредством дръжките от двете страни на детското столче за кола.

sleepХарактеристики:

  • SIP - система за допълнителна странична защита
  • Монтаж посредством допълнително коланче включено в комплекта
  • Правилна маршрутизация на автомобилния колан осигурена от липсата на подлакътници и автоматично регулиране на височината му
  • 2 допълнителни позиции за път и почивка с възможност детето само да коригира позицията
  • Облегалката позволява вентилация на въздуха, за да не спарва
  • Тапицерията може да се сваля и да се пере на 40 ° - програма за вълна
Одобрен период на употреба в посока на движението с монтаж посредством допълнително коланче и с 3 точков автомобилен колан: група 2/3 (от 15 до 36 кг., приблизително от 3 до 12 години)

Одобрен: ECE R44-04

Забележка: Да не се поставя на седалки с включена въздушна възглавница!

Подстраници (1): Цветове iZi Up X3 2012
Ċ
Иван Ненчовски,
11.03.2012 г., 6:35
Comments