BeSafe iZi Up X3 Fix


BeSafe iZi Up X3 Fix е столче за кола одобрено съгласно ECE R44/04 в групи 2 и 3, предназначено за деца с тегло от 15 - 36 кг. (приблизително от 3 до 12 години) с монтаж в посока на движението посредством IsoFix конектори в комбинация с 3 точков автомобилен колан. 

BeSafe iZi Up X3 Fix е детска седалка съчетаваща иновации, дизайн, качество, удобство на ползване и максимална безопасност.  

BeSafe iZi Up X3 Fix разполага с новата иновативна система SIR (система за ротация при страничен удар) която осигурява максимална безопасност за детето като завърта детската седалка в случай на катастрофа.

sir

SIR е патентована система за странична защита (патент на BeSafe), която дава възможност на BeSafe iZi Up X3 Fix на ротационен принцип да се отдръпне при страничен удар. По този начин, в случай на катастрофа, движението на главата на детето се насочва към облегалката на столчето за кола, където е добре защитена, а не към интериора на автомобила. 

За максимална безопасност BeSafe iZi Up X3 Fix е оборудвано и със система за допълнителна странична защита SIP, която се осигурява чрез дълбоки стени изпълнени с EPS пяна.

sip

За улесненине на монтажа и повишаване на стабилността в автомобила детското столче за кола BeSafe iZi Up X3 Fix е с интегрирана база с IsoFix конектори и цветни индикатори които дават 100 % гаранция за правилен монтаж.

За да отговори максимално на изискванията за безопасност и за да гарантира правилен маршрут на автомобилния колан BeSafe iZi Up X3 Fix е без подлакътници, а височината на маршрутизатора за раменния колан се регулира автоматично с регулиране на височината на детската седалка.

BeSafe iZi Up X3 Fix е детска седалка която расте с детето и е с много дълъг период на ползване. За разлика от други детски седалки iZi Up X3 Fix се ползва с облегалка до пълната възраст за която е нужно столче за кола. Височината на столчето за кола може да бъда променяна и когато детето е в него.

grow

Комфортът на пътуване при детската седалка BeSafe iZi Up X3 Fix се осигурява от 2 допълнителни позиции за регулиране на седящата част, като по този начин се променя ъгъла между облегалката и седящата част на детската седалка и се осигурява максимално легнало положение. Детето има възможност само да определя позицията за път и почивка посредством дръжките от двете страни на детското столче за кола.

sleep

Характеристики:

  • SIR - система за ротация при страничен удар (патент на BeSafe)
  • SIP - система за допълнителна странична защита
  • Сигурен монтаж посредством IsoFix конектори
  • Цветни индикатори за правилен монтаж
  • Правилна маршрутизация на автомобилния колан осигурена от липсата на подлакътници и автоматично регулиране на височината му
  • 2 допълнителни позиции за път и почивка с възможност детето само да коригира позицията
  • Облегалката позволява вентилация на въздуха, за да не спарва
  • Тапицерията може да се сваля и да се пере на 40 ° - програма за вълна

Одобрен период на употреба в посока на движението с монтаж посредством IsoFix конектори и 3 точков автомобилен колан: група 2/3 (от 15 до 36 кг., приблизително от 3 до 12 години)

Одобрен: ECE R44-04

Забележка: Да не се поставя на седалки с включена въздушна възглавница!


Подстраници (1): Цветове iZi Up X3 Fix 2012
Ċ
Иван Ненчовски,
11.03.2012 г., 6:58
Ċ
Иван Ненчовски,
11.03.2012 г., 6:58
Comments