Защо да изберем столче за кола BeSafe

BeSafe разработва детски обезопасителни седалки в продължение на почти 20 години. Всяка година ние инвестираме значителни средства и усилия в разработването и тестването на нашите продукти, и това е нашата гаранция за вас - ние даваме най-голям приоритет за безопасността.

Работим с водещи органи по безопасността на движението, като Шведския National Road and Transport Research Institute at Linköping University, Trygg Trafikk (“Пътна безопасност”) в Норвегия, TNO в Холандия и ADAC в Германия.

Ежедневно полагаме усилия за да създадем детски седалки за автомобили които са максимално безопасни и удобни и същевременно лесни и удобни за монтаж и това е видно от резултатите които дават нашите продукти:

besafe test

___________________________________________________________________________________________

Великобританската потребителска тестова организация WHICH? удостои с награди  "Best Buy" две от столчетата за кола с монтаж обратно на движението на BeSafe 

Наградите са за двете   детски столчетата за кола с монтаж обратно на движението :
- BeSafe iZi Combi X3 (обратно на движението и в посока на движението), и
- BeSafe iZi Kid X3 (обратно на движението).

Which? посвещава голяма част от статията за ползите от "Rearfacing", както и за нуждата от позициониране на децата обратно на движението за по-дълго време.

BeSafe iZi Comfort X3 IsoFix (в посока на движението) също постигна добри резултати и е с добра оценка. 

___________________________________________________________________________________________


BeSafe iZi Combi X3 IsoFix спечели Mumsnet 2011 Best Awards за най-добъра детска автомобилна седалка.
Mumsnet е най-влиятелния уеб сайт за родители във Великобритания с около 1,4 милиона уникални посетители на месец. 80% от потребителите на сайта казват, че не правят големи покупки без да се консултират първо с Mumsnet.

___________________________________________________________________________________________

През 2011г. BeSafe стана двукратен победител с тестовете извършени от ADAC / Stiftung Warentest. В действителност 3 детски седалки BeSafe са избрани за теста и всичките три детски седалки са на върха на класирането в група 0 / 1 и 1.Comments